Köy okulunda 112 dersi

Enez ilçesine bağlı Büyükevren köyü ilk ve orta okulu öğrencilerine; 112 ihbar hattının doğru kullanılması, Jandarma ve vatan sevgisinin kazandırılması maksadıyla bilgilendirmede bulunuldu…

Enez ilçesine bağlı Büyükevren köyü ilk ve orta okulu öğrencilerine; 112 ihbar hattının doğru kullanılması, Jandarma ve vatan sevgisinin kazandırılması maksadıyla bilgilendirmede bulunuldu.
Edirne Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklama şöyle:
“Edirne İl Jandarma Komutanlığı olarak yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızı bilinçlendirme ve bilgilendirme çalışmalarımıza ara verilmeden devam edilmektedir.
Bu kapsamda; Enez İlçe Jandarma Komutanlığı personelleri tarafından,Enez ilçesine bağlı Büyükevren köyü ilk ve orta okulu öğrencilerine; çocuklarımızın suça sürüklenmemesi,zararlı alışkanlıklardan korunması, 112 İhbar hattının doğru kullanılması ve çocuklara Jandarma ve vatan sevgisinin kazandırılması maksadıyla Huzur-Güven uygulaması icra edilerek, eğitim sonrasında öğrencilerimize Jan-darma Çocuk dergisi hediye edil-miştir.
Geleceğimiz olan çocuklarımızın yarınlara daha bilinçli ve emin adımlarla ilerlemesi için eğitim ve bilgilendirme faaliyetlerine, yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir.”