Jandarma’dan uyuşturucu baskını

Uzunköprü İlçesi'nin Çöpköy Mahallesi'nde, Edirne İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü unsurlarınca 3 farklı adreste yapılan aramalar sonucunda çok sayıda uyuşturucu ele geçirildi,4 şüpheli gözaltına alındı…

Uzunköprü İlçesi'nin Çöpköy Mahallesi'nde, Edirne İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü unsurlarınca 3 farklı adreste yapılan aramalar sonucunda çok sayıda uyuşturucu ele geçirildi,4 şüpheli gözaltına alındı.
Edirne Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nün konuya ilişkin açıklamasında şöyle denildi:
“Edirne İl Jandarma Komu-tanlığınca, sorumluluk bölgesi içerisinde özellikle maddi ve ma-nevi kayıplara neden olan ve akabinde değişik suç olaylarının çıkış noktasını teşkil edebilen Ka-çakçılık olaylarının engellenmesine yönelik çalışmalara ara vermeden devam edilmektedir.
Bu kapsamda Uzunköprü İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde bulunan Çöpköy Mahallesi'nde, Edirne İlJ.K.lığı KOM Şube Müdürlüğü unsurlarınca 3 farklı adreste yapılan aramalar sonucunda;
Paketlenmiş satışa hazır vaziyette 90 gram skunk
20 adet uyuşturucu hap
15 gram tütüne emdirilmiş uyuşturucu madde
20 gram kenevir tohumu
1 adet uyuşturucu madde öğütme aparatı
6 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı
3 adet metal arama dedektörü
37 adet sikke
22 adet metal obje
1)adet Osmanlı dönemine ait mühürele geçirilerek el konulmuş olup,olay ile ilgili olarak 4 şüpheli şahıs hakkında adli tahkikat yapılmıştır.
Kaçakçılık ile mücadeleye yönelik faaliyetlere, yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir.”