Jandarma’dan bayram şekeri

Edirne İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hacı Ali Büber ve komutanlık personeli köy yollarındaki uygulama noktaları ile Edirne TEM Gişelerinde vatandaşların Kurban Bayramlarını kutlarken, trafikte sıfır yaralı, sıfır ölüm hedefleri doğrultusunda emniyet kemeri kullanımı hakkında bilgilendirme ve denetimler gerçekleştirildi. ..

Edirne İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hacı Ali Büber ve komutanlık personeli köy yollarındaki uygulama noktaları ile Edirne TEM Gişelerinde vatandaşların Kurban Bayramlarını kutlarken, trafikte sıfır yaralı, sıfır ölüm hedefleri doğrultusunda emniyet kemeri kullanımı hakkında bilgilendirme ve denetimler gerçekleştirildi.
Edirne Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nün konuya ilişkin açıklaması şöyle:
“Edirne İl Jandarma Komutanlığı olarak can ve mal kayıplarına neden olan trafik kazalarının engellenmesine yönelik kontrol, denetim ve bilgilendirme çalışmalarımıza ara verilmeden devam edilmektedir.


Edirne İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hacı Ali Büber tarafından Kurban Bayramı münasebetiyle köy yollarında bulunan uygulama noktalarımızda ve Edirne TEM Gişelerinde bayram yolculuğuna çıkan vatandaşlarımızın Kurban Bayramları kutlanarak trafikte sıfır yaralı, sıfır ölüm hedefleri doğrultusunda emniyet kemeri kullanımı hakkında trafik ekipleri tarafından bilgilendirme ve denetimler gerçekleştirilmiştir.
.Güvenli bir trafik akışının sağlanması ve sıfır kaza düsturuyla meydana gelen can ve mal kayıplarının önlenmesine yönelik kontrol, denetim ve bilgilendirme faaliyetlerine aralıksız olarak devam edecektir.”