Gencan Akın’dan yoğun gündem

Edirne Belediye Başkanı Avukat Filiz Gencan Akın, Cumartesi günü vatandaşlarla buluştu ve çeşitli etkinliklere katıldı…

Edirne Belediye Başkanı Avukat Filiz Gencan Akın, Cumartesi günü vatandaşlarla buluştu ve çeşitli etkinliklere katıldı.

Başkanı Gencan Akın, günün ilk etkinliğinde ADD'nin kahvaltısında yer aldı. Akın paylaşımında, "Bu sabah, üyesi olmaktan büyük onur duyduğum Atatürkçü Düşünce Derneği Edirne Şubesi'nin kıymetli üyeleri ile birlikteydik.Ulu Önderimiz'in ilke ve devrimlerine bağlı kalarak Atamız'ın mirasını gelecek nesillere birlikte ta-şıyacağız" değerlendirmesinde bulundu.


ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
Gencan Akın, Saraçlar ve Çilingirler Caddelerinde esnaf ve vatandaşlarla biraraya geldi.

Akın ziyaretlerle ilgili paylaşımında, "Bu ziyaretler sırasında Cumhuriyet Halk Partisi önceki dönem il başkanlarımızdan Serdar Yalçıner ve önceki dönem belediye başkanlarımızdan İbrahim Ay'la bir araya gelerek tecrübelerinden faydalanıyor olmak benim için çok değerliydi. Her zaman vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın yanında olacağım" dedi.


UMURBEY'İN SORUNLARINI DİNLEDİ
Belediye Başkanı Avukat Filiz Gencan Akın, Umurbey Mahalle Muhtarı Turhan Özgünden ile bir araya gelerek mahallede yaşanan sorunları ve istekleri yerinde inceledi. Muhtar Özgünden'den gelen talep ve sorunları dinleyen Başkan Gencan Akın, "Bu güzel şehri hep birlikte yönetmeye ve ileriye taşımaya devam edecek, ortak akıl ile hep birlikte adım atacağız" şeklinde konuştu..


YEREL TARİH GRUBU SÖYLEŞİSİNDE
Belediye Başkanı Avukat Filiz Gencan Akın, Edirne Yerel Tarih Grubu'nun düzenlediği Halk Buluşmaları'nın yeni dönem başlangıç programına da katıldı.


Dr. Öğretim Üyesi Yavuz Güner'in Mimar Sinan ve O'nun dünya mirasına kazandırdığı Selimiye Camii'nin 450. yılı üzerine değerlendirmelerini dinleyen Gencan Akın, "Edirne'mizin eşsiz tarihine ve kültürel mirasına hep birlikte sahip çıkmak için tüm halkımızı Edirne Yerel Tarih Grubu Halk Buluşmaları'na katılmaya davet ediyorum" dedi.