Emniyet Teşkilatı’nın 179’uncu yılı

Edirne'de Emniyet Teşkilatı'nın kuruluşunun 179'uncu yıldönümü etkinlikleri kapsamında bugün resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri verilecek, 8 Nisan'da ise Atatürk Anıtı'nda tören düzenlenecek…

Olgay GÜLER
Edirne'de Emniyet Teşkilatı'nın kuruluşunun 179'uncu yıldönümü etkinlikleri kapsamında yarın resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri verilecek, 8 Nisan'da ise Atatürk Anıtı'nda tören düzenlenecek.
Emniyet Teşkilatı'nın kurulu-şunun 179'uncu yıldönümü kapsamında, Edirne İl Emniyet Müdürlüğü bir dizi etkinlik gerçekleştirecek. Etkinlikler kapsamında bugün İl Emniyet Müdürlüğü binasında resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri verilecek, 8 Nisan'da ise Atatürk Anıtı'na çelenk sunulacak.
İl Emniyet Müdürlüğü'nden yayınlanan etkinlik davetinde; yıldönümü kapsamında bugün saat 16.00'da İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binasında okullar arası 'Hayalimdeki Polis' konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye girenlere ödüllerinin verileceği belirtildi. Program kapsamında 8 Nisan Pazartesi günü saat 10.00'da Atatürk Anıtı'na çelenk sunulacak, aynı akşam ise Eski Cami'de Teravih Namazı öncesi şehit emniyet mensupları tüm şehitler için mevlit okutulacağı kaydedildi.