Emeklilikte Eşit Adalet Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nden Seminer: Eşit Emeğin Peşinde

Eşit Adalet Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin başkanı Mustafa Gündüz, ADA Balyonez Otel'de gerçekleşen 3 günlük kampta önemli bir seminer düzenledi.

Eşit Adalet Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin başkanı Mustafa Gündüz, ADA Balyonez Otel'de gerçekleşen 3 günlük kampta önemli bir seminer düzenledi. Seminer, yönetim kadrosuyla birlikte gerçekleştirilirken, 08.09.1999 tarihinden sonra SGK'ya kayıt yaptırmış üyeleri hedefleyen bir içeriğe sahipti.

Seminerde İşlenen Başlıca Konular:

Kanun Değişikliği Süreci:

EYT Sonrası Psikolojik Zorlukları Önleme:

Çoklu İletişim:

Saha ve Stand Çalışmaları:

SGK Kadın Hakları ve Doğum Borçlanması:

Neden Eşit Emeklilik:

Sabır ve Mücadele Azmi:

Dernek Faaliyetleri ve Çalışmaları:

SGK 4447-5510 Sayılı Kanunlar ve İçerikleri:

Kademeli Emeklilik Neden Gelemez:

Katılım Şehirleri:

Seminer, Türkiye'nin dört bir yanından katılımcıları bir araya getirdi. Yönetim içinden gelen katılımcılar arasında Gaziantep, Antalya, Tekirdağ, Konya, İzmir, Kocaeli, ve İstanbul gibi şehirlerden de yoğun bir ilgi vardı.

Mustafa Gündüz, seminerin ardından yaptığı açıklamada, "Adalet herkes içindir, eşit ve adildir. Biz de bunu savunuyor ve 2000'li yılların temsilcileri olarak adil eşitliği istiyoruz" dedi. Dernek yönetimi olarak sahalarda mücadeleye devam edeceklerini belirten Gündüz, emeğin eşitliği için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.