CHP’den gazilere ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne İl Başkanı Avukat Harika Taybıllı, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Edirne Muharip Gaziler Derneği'ni ziyaret etti… CHP İl Başkanı Av.Harika Taybıllı ziyarette Muharip Gaziler Derneği’nin Fahri Üyesi oldu.

Olgay GÜLER
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne İl Başkanı Avukat Harika Taybıllı, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Edirne Muharip Gaziler Derneği'ni ziyaret etti.
İl Başkanı Taybıllı, Gaziler Günü dolayısıyla Edirne Muharip Gaziler Derneği'ni ziyaret etti. Gazilerle sohbet eden Taybıllı, dernek başkanı Ahmet İsmailoğlu'na çiçek takdim etti.
CHP İl Başkanı Av.Harika Taybıllı ziyarette Muharip Gaziler Derneği’nin Fahri Üyesi oldu.
Ziyaret sonrası mesaj yayınlayan Taybıllı, şehitler ve kahraman gazilerin cephede verdiği şanlı mücadelenin bugün Türk gençliğinin en büyük övünç ve ilham kaynağı olduğunu söyledi.


Taybıllı mesajında, "Bugün Ulu Önderimiz Mustafa Kemal 19 Eylül 1921 de TBMM tarafından Gazilik unvanı ile Mareşal'lik rütbesi verilmiştir. Zaferlerle dolu ,soylu Türk Tarihi'nin temelinde kahramanlık ruhu vardır. Türkiye Cumhuriyeti de aynı ruh ve milli şuurla kazanılan büyük zaferin, o sağlam temellerin üzerinde yükselmiştir. Aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizin dün cephede vermiş oldukları şanlı mücadele, bugün Türk gençliğinin en büyük övünç ve ilham kaynağıdır. Cumhuriyet Halk Partisi olarak, gazilerimizin haklarını savunmak, ihtiyaçlarını karşılamak ve yaşam standartlarını iyileştirmek için üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Bu anlamlı günde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere,Aziz Şehitlerimize rahmet diliyor, Kahraman Gazilerimizi minnetle anıyoruz" ifadelerini kullandı.