Arif Usta’dan Dubai Çikolatası

Edirne'nin turizm elçisi Arif Meriç tarafından üretilen Dubai Çikolatası, renkleriyle göz kamaştırırken, tadıyla da büyük beğeni topluyor…

Edirne'yi ve Balkanları kasıp kavuran meşhur Dubai Çikolatası Edirne'nin turizm elçisi Arif Meriç tarafından üretildi.
Arslanzade Firmasının sahibi Arif Meriç, kısa sürede büyük beğeni toplayan çeşidi ve tadıyla göz kamaştıran beyaz ve kahverengi çikolatasına ilişkin olarak yaptığı açıklamada; “Biz bu çikolatayı daha önce de yapıyorduk. Sadece Dubai olduğunu bilmiyorduk. Meğerse Dubai yapmışız da farkında değilmişiz. Yıllar önce biz bunu yaparken içine kadayıfını, tereyağını, fıstığını, tahinini koyup üzerini en kaliteli çikolata ile süslemiştim. Kısacası Dubai'nin özeti dil ve damağın lezzet almasıdır. Biz bunu yaptık” dedi.


“ADIM ARİF YAPAMIYORUM TARİF”
Tesisinde ürettiği Dubai Çikolatası'nın kısa sürede büyük ilgi gördüğüne dikkat çeken Meriç; “Büyük bit titizlikle ve özel bir reçeteyle ürettiğimiz Dubai Çikolatamız başta Edirne olmak üzere Bulgaristan ve Yunanistan'dan gelen komşularımızın da büyük beğenisini topladı. Talep üzerine beyaz ve kahverengi olmak üzere 2 çeşit çikolata ürettik. İnsanın en büyük laboratuvarı dilimizdir. Çok iddialı bir ürün geliştirdik. Çikolatanın özelliği dil ve damakta çeşit çeşit lezzet bırakması. Biz buna önem verdik” diyebkonuştu.