Aramızdan ayrılanlar

CEVDET ÇELİKKANAT VEFAT ETTİ
Öğretmen Adviye Çelikkanat'ın oğlu, Zeynep Çelikkanat'ın eşi, Aykut ve Şevket Çelikkanat'ın babaları Cevdet Çelikkanat 77 yaşında vefat etti. Merhumun cenazesi dün Eski Camide ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Yeni Şehir Mezarlığında toprağa verildi.
FERİHA ÇİTAK VEFAT ETTİ
Sami ve Fikret Gökdemir'in kızları. Tamer ve Orhan Gökdemir'in kardeşleri, Arban Çitak ve Zana Çitak'ın anneleri Feriha Çitak 79 yaşında vefat etti. Selim, Yaşar, Güngör ve Faik Gökdemir'in kuzenleri, İlker Aytürk'ün kayınvalidesi, Ada, Deniz, Mina ve Leyla'nın anneanneleri olan merhume Feriha Çitak'ın cenazesi dün Eski Camide öğle namazını takiben kılınan cenaze namazı sonrası Bademlik Mezarlığında toprağa verildi.


ERKAN DİKDURAN VEFAT ETTİ
Gazimihal semti sakinlerinden Erkan Dikduran 53 yaşında vefat etti. Çevresinde 'Barni' lakabıyla tanınan merhumun cenazesi dün öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Yeni Şehir Mezarlı-ğında toprağa verildi.


EMEKLİ MÜDÜR FAHRİ İPEK VEFAT ETTİ
Emekli Milli Eğitim Müdürü ve Hasköy eski Muhtarı Fahri İpek vefat etti. Mert İpek'in babası, Mehmet Talha Astürk'ün dedesi, Selman Astürk'ün kayınpederi, Sami İpek'in kardeşi olan merhum Fahri İpek'in cenazesi dün Havsa Hasköy Camisinde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Hasköy Mezarlığında toprağa verildi.