Aramızdan ayrılanlar

SEVİM İMREN VEFAT ETTİ
Merhum Feridun İmren'in eşi Sevim İmren, 86 yaşında vefat etti.
Merhum Hidayet ve Mustafa'nın kızları, merhum Feridun İmren'in eşi, merhum Ertuğrul İmren ve Yıldız İmren'in annesi Sevim İmren için dün Eski Cami'de cenaze töreni düzenlendi.
Öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Sevim İmren'in cenazesi Yeni Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.
AHMET AKSAK VEFAT ETTİ
Merhum Rıza ve Fikriye Aksak'ın oğulları Ahmet Aksak, 65 yaşında vefat etti. Merhum Rıza ve Fikriye Aksak'ın oğulları, Hamiyet, Fikret ve Nejdet'in kardeşleri, Seven ve Sever Aksak'ın babaları Ahmet Aksak için dün Muradiye Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.
İkindi namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Ahmet Aksak'ın cenazesi Acı Çeşme Mezarlığı'na defnedildi.
SELAHATTİN ÇOLAKÇAVDAR VEFAT ETTİ
Emekli öğretmen Selahattin Çolakçavdar, 78 yaşında vefat etti.
Emekli öğretmen Sabriye Çolakçavdar'ın eşi, Berna Ocak ve Emine Çolakçavdar'ın babaları, Serhat Ocak ve Berna Çolakçavdar'ın kayınpederi, Zeynep, Çınar ve Ömer'in dedeleri Selahattin Çolakçavdar için dün Fatih Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.
İkindi namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Selahattin Çolakçavdar'ın cenazesi İskender Köyü mezarlığında toprağa verildi.
İSMAİL KUM VEFAT ETTİ
Olmuksa'dan emekli İsmail Kum, vefat etti.
Merhum İsmail ve Zeynep Kum'un oğulları, Şermin Kum'un eşi, Gökalp ve Gökhan Kum'un babaları, Neşe Kum'un kayınpederi, Alphan ve Alperen Kum'un dedeleri, Fikriye, Şükriye, Remziye, Metin, Halil ve Ali Kum'un kardeşleri İsmail Kum için dün Mevlana Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.
Öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından İsmail Kum'un cenazesi Yeni Şehir Mezarlığı'nda defnedildi.
FATMA FİLİZ ZARALI VEFAT ETTİ
Edirne esnaflarından sucukçu Serhat Zaralı'nın ablası Fatma Filiz Zaralı, vefat etti.
Merhum Hüseyin Zaralı ve Hatice Zaralı'nın kızları, Serhat Zaralı'nın ablası, Pınar Zaralı'nın görümcesi, Hüseyin, Ege ve Yiğit Efe'nin halaları Fatma Filiz Zaralı için dün Hacılar Ezanı Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.
Öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Fatma Filiz Zaralı'nın cenazesi Yeni Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.