DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BIST 9.771,16-1,67%
BITCOIN 18366960,50%
Edirne
27°

AÇIK

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

186 okunma

Parti Malzemeleri Nedir?

Özellikle doğum günleri, evlilik teklifleri ve yeni yıl kutlamaları gibi organizasyonlarda sıklıkla partiyle ilgili afişler asılır.

ABONE OL
3 Ocak 2024 10:43
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Doğum günleri, yeni yıl kutlamaları ve partiler gibi kutlamalarda kutlamanın yapılacağı mekanın süslenmesi için çeşitli parti malzemeleri kullanılmaktadır. Bu malzemeler mekanı süslerken aynı zamanda davetlilerin de kullanacağı malzemeler olabilmektedir.

 En çok tercih edilen parti malzemeleri arasında balon ve maskeler gelmektedir. Aynı zamanda konfeti, afiş, kostüm ve mum gibi malzemeler de sıklıkla tercih edilmektedir. Bizler bu noktada sizlerin ihtiyacı olan parti malzemelerini temin ediyoruz.

Parti Malzemeleri Nelerdir?

Düzenlenecek partinin temalı olup olmadığı öncelikle belirlenmelidir. Çünkü buna göre masa örtülerinden bardak altlıklarına göre her türlü süsler dizayn edilmekte ve belirli konsept çerçevesinde belirlenmektedir.  Aynı zamanda bu parti malzemeleri o günden keyifli anılar bırakan fotoğrafların da vazgeçilmesidir. Parti malzemeleri masa örtülerinden balona ve konfetilere hatta renkli bardaklara kadar şekillenebilmektedir. Peki bu parti malzemeleri nelerdir, hangi amaçla kullanılır ve bünyemizde satılan ürünler nelerdir?

Parti Afişleri

Özellikle doğum günleri, evlilik teklifleri ve yeni yıl kutlamaları gibi organizasyonlarda sıklıkla partiyle ilgili afişler asılır. Genellikle de o afişin önünde kişiler fotoğraf çekilir. Bu afişte genelde ya doğum günü kutlanır ya da yeni yıl dilekleri olur.  Bazen de spesifik birinin fotoğrafı bu afişlerde yer alabilir. Bu malzemeyi firmamızda temin edebilir ya da özel olarak yaptırabilirsiniz.

Konfeti ve Balon

Bir partinin olmazsa olması kesinlikle konfeti ve balonlardır. Çünkü boş bir salonu direkt olarak keyifli bir eğlence yerine dönüştürecektir. Özellikle kutlamanın yapılacağı salon genişse renkli konfetiler çok keyifli olmaktadır. Birine yapılan sürpriz partilerde de konfetiler sıklıkla kullanılmaktadır. Ortamı güzelleştiren konfeti ve balonları da yine organizasyon parti malzemeleri satan firmamız tarafından  kolaylıkla temin etmeniz mümkündür.

Maskeler ve Taçlar

Partilerde insanlar sıklıkla fotoğraf çekinilirler. Sosyal medyada paylaşacakları bu fotoğrafların da güzel olmasını isterler. Maskeler ise parti temasını en iyi yansıtan parti malzemeleri içinde yer aldığından partilerin küçük bir eğlencesi olabilmektedir. Bu maskeler rengarenk, tüylü olabilirken eğer konsept bir parti ise birinin yüzü dahi bastırılmış olabilir. Temalı bir doğum günü partisi ise bir süper kahramanın ya da film karakterinin maskesi de kullanılabilmektedir.

“İyi ki doğdun.” yazan ya da bekarlığa veda partisinde “bride” temalı taçlar da son zamanlarda gittikçe popüler olmaya başladı. Kraliçe temalı taçları kadınlar sıklıkla kullansa da son zamanlarda kral ya da korsan temalı taçlar erkeklerden tarafından da tercih edilmeye başlandı.

Parti İçin Davetiye

Aslında parti öncesi parti malzemeleri arasında yer alabilecek bir malzeme olan özenli bir davetiye oldukça önemlidir. Kişilere partinin teması, yeri ve saati hakkında bilgilendirirken aynı zamanda kişileri partiye de hazırlamaktadır. Davetiye, bu partiye özenildiği anlamına da gelmekte ve gelecek olan davetlilere nazik bir jest olmaktadır. Tüm bu jestler için bizlere ulaşın, sizlere yardımcı olalım.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ