DOLAR 42,5354 0.07%
EURO 49,5729 -0.06%
ALTIN 5.745,37-0,12
BIST 11.007,370,81%
BITCOIN 3800099-0,28%
Edirne

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

246 okunma

Hentbolda yüzler gülüyor

Kadınlar Hentbol 2. Lig'de mücadele eden Edirne Kültür Doğa Sanat Spor Kulübü ligin 5.haftasında Beyciler Spor Kulübü'nü deplasmanda 28-41 yendi ve ilk yarıyı ikinci sırada tamamladı.

ABONE OL
2 Aralık 2024 17:25
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İsmail DEMİRAY
Kadınlar Hentbol 2. Lig’de mücadele eden Edirne Kültür Doğa Sanat Spor Kulübü ligin 5.haftasında Beyciler Spor Kulübü’nü deplasmanda 28-41 yendi.
Lider Büyükçekmece Aşiret Dalcı haftayı bay olarak geçerken, Edirne Kültür Doğa Sanat Spor Kulübü ligin puansız takımı Beyciler Spor Kulübü’ne konuk oldu. Maçın ilk yarısını 14-23 önde kapatan Edirne temsilcisi maçtan da 28-41 galip ayrılarak puanını 6’ya yükseltti.
Edirne ekibi maçta Elif Sevim, Elanur Boztepe, Berfin Baykurt, Şeyma Birgöz, Berra Eyüboğlu, Tuana Çekem, Elif Balyeci, Fadime Kırmızı, Evin Balyeci, Elif Vardar, İdil Bekiroğlu, Şevval Aksoy, İrem Sevinç’ten oluşan kadrosu ile mücadele etti.
Maçta Berfin Baykurt 10 ve Şeyma Birgöz 9 gol ile en skorer isimlerimiz oldu.
Ligte ilk yarı maçları sonunda Büyükçekmece Aşiret Dalcı birinci, Edirne Kültür Doğa Sanat Spor Kulübü ikinci sırada yeraldı.


“AMACIMIZ LİGİ LİDER TAMAMLAMAK”
Edirne Kültür Doğa Sanat Spor Kulübü antrenörü Mertcan Önder, maç sonundaki değerlendirmesinde şunlara yer verdi:
İlk devrenin son maçını güzel bir sonuçla kapatmış olduk, takımımıza moral oldu. 3 galibiyet 1 mağlubiyet ile grupta 2. sıradayız. Hedefimiz 2. devrede bütün maçları kazanarak gruptan 1. olarak çıkmak. 3 günlük bir tatilden sonra 14 Aralıkta oynayacağımız Çatalca deplasmanına hazırlığımıza son sürat başlayacağız.
HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI
Çatalca Belediye 40-20 Lüleburgaz Gsk Beyciler Spor K. 28-41 Edirne KSD
Büyükçekmece Aşiret Dalcı (bay)

    En az 10 karakter gerekli