DOLAR 38,0415 0.04%
EURO 41,4051 -0.51%
ALTIN 3.678,08-0,64
BIST 9.044,64-7,81%
BITCOIN 32218661,48%
Edirne
12°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

68 okunma

Aramızdan ayrılanlar

ABONE OL
21 Mart 2025 16:42
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NESLİHAN AKÇIN VEFAT ETTİ
Kıyık Nişancıpaşa semti sakinlerinden Sabri Akçın’ın eşi, Sami Akçın ve Keriman Ezmen’in anneleri, Hazen Akçın ve İsmail Ezmen’in kayınvalideleri, Mutlu Akçın, Gülşah Cansever ve Bünyamin Ezmen’in büyük anneleri Neslihan Akçın 92 yaşında vefat etti. Merhumenin cenazesi dün Kıyık Yeni Camide öğle namazının ardından İskender Köy Mezarlığında toprağa verildi.
CEMİLE GÖLBAŞ VEFAT ETTİ
Şerif Gölbaş’ın eşi, Zafer, İsmail ve Arzu Gölbaşı’nın anneleri, Cemile Gölbaş vefat etti. Merhumenin cenazesi dün Demirhanlı Köy Camisinde öğle namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.
ŞAZİYE ŞENAY VEFAT ETTİ
Aynur Ekinkıran ve Nurettin Şenay’ın anneleri, Fatih ve Onur’un anneanneleri, Burcu ve Burak’ın babaanneleri, Şaziye Şenay 82 yaşında vefat etti. Merhumenin cenazesi dün Uzunköprü Yenice Camisinde öğle namazının ardından Edirne’ye getirilerek Yenişehir Mezarlığında toprağa verildi.
SEVİN SEZGİN VEFAT ETTİ
Geçkinli Köyü sakinlerinden merhum Hidayet Sezgin’in eşi, Rabia Ulu, Enbiye Güler ve Hasan Sezgin’in anneleri Sevin Sezgin 84 yaşında vefat etti. Merhumenin cenazesi dün Geçkinli Köyü Camisinde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası köy mezarlığında toprağa verildi

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ